FR EN NL
Exposeren > Neem deel

Neem deel 

Kies uw stand en maak gebruik van de  Workshows-, Conferentie- en Showruimtes die zich centraal in de beurs bevinden :

  • Stel uw producten en nieuwigheden voor, laat uw materialen en producten door de professionelen testen en uitproberen in een speciaal ingerichte ruimte (audiovisueel, aandacht trekken).
  • Organiseer een lezing zodat er ervaringen kunnen uitgewisseld worden over een thema naar keuze.
  • Organiseer een show op het podium voor 700 toeschouwers.

Stands :

Beauty Selection Brussels biedt u verschillende oplossingen voor uw stand : vanaf 9m², open zijden, vooraf ingerichte stand of op maat.

Workshows en Lezingen :

Om uw knowhow, nieuwigheden of deskundigheid in de spotlights te zetten, spelen animatie en informatie een prominente rol bij de workshows en conferenties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een communicatie via verschillende kanalen : uitnodigingen per brief, website, newsletter-campagne, sociale netwerken.

Shows :

Uw merk indrukwekkend naar voren brengen!

De shows maken integraal deel uit van de beurs en zijn vrij toegankelijk en gratis voor onze professionele bezoekers. Om hen te laten dromen maar ook om uw technieken en het gebruik van uw producten te laten zien, Staat u in de belangstelling op het podium in het midden van de beurs. Voor de shows wordt gebruik gemaakt van een communicatie via verschillende kanalen: uitnodigingen per brief, website, newsletter-campagne, sociale netwerken. 

Download onze presentatiebrochure 2014 !